Grillad sallad med helgrillade lökar, sparris och potatis

DU BEHÖVER:
• 4 rödlökar
• 600 g
delikatesspotatis
• 1 knippe grön sparris
• 4 baby gem sallat
• 300 g skalade räkor
• 400 g getostbollar
• 1 citron
• Oregano
• Olivolja
• Salt och peppar

Ställ hela rödlökar med skalet kvar på grillen. Låt stå ca 30
minuter tills de är helt mjuka.
Koka potatisen mjuk i saltat vatten. Dela dem i halvor.
Bryt av de eventuellt torra ändarna på sparrisarna. Halvera
baby gem sallaten. Dela citronen. Lägg sparris, citron och
baby gem på grillen. Sallaten ska endast grillas 2 minuter.
Skala rödlöken. Lägg potatis, lök, baby gem och sparris
på ett stort fat. Salta och peppra, ringla över rikligt med en
god olivolja. Toppa salladen med räkor, getostbollar och
olivolja. Pressa över saften från den grillade citronen.

Skriv ut receptet här