Ananassalsa med grillad majs och lax

DU BEHÖVER:
• ½ ananas
• 3 salladslökar
• 1 tsk finhackad röd
chili
• Skalet från 1 lime
• Saften från ½ lime
• 1 knippa koriander
• 2 msk rapsolja
• Salt och peppar
• 600 g laxfilé
• Salt och peppar
• 1 pkt förkokta
majskolvar

GÖR SÅ HÄR:
Skala och skär ananasen i små tärningar. Skär salladslöken
i tunna ringar. Blanda ananas med salladslök, chili, limeskal
och saft med rapsolja. Smaka upp med salt och peppar.
Tillsätt den mängd koriander som du tycker blir lagom, tänk
på att skära ner de fina stjälkarna också, de har mycket smak.
Lägg laxfiléerna och majsen på grillen. Laxen ska grillas så
att den precis faller isär när man trycker på den. Salta och
peppra. Servera laxen och majsen med ananassalsan.

Skriv ut receptet här