Kycklingtacos med krispsallat, mango och avokado

(4 port)

3 dl tunt strimlad spetskål
1/4 gurka
1 mango
2 avokado
2 lime
Salt och peppar
½ påse sugarsnaps
1 röd chili
Koriander
1-2 huvud krispsallat


Skär spetskålen tunt med hjälp av osthyvel, eller
mandolin. Skär gurkan och mangon i tärningar. Salta och peppra.
Mosa avokadon och pressa över saft från 1 lime. Blanda och smaka
upp med salt och peppar. Skär sugarsnaps och röd chili tunt.
Stek kycklingen med tacoskryddor.
Ta loss hela blad från sallaten. Skölj och torka torra. Klyfta den andra
limen.
Fördela kålblandningen i botten av salladsbladen. Klicka i den
mosade avokadon. Fördela kycklingen, gurkan och mangon. Toppa
med sugarsnaps, chili, limeklyfta och koriander.

Utskriftbart recept