Krispsallat med rödbetor, fetaost och senapsdressing

(4 port)
2 huvud krispsallat
1 förpackning färdigkokta rödbetor
½ knippe salladslök
1 påse sugarsnaps
½ ask ärtskott
300 g fetaost
Senapsdressing
3 msk majonnäs
1 dl crème fraiche
1 msk dijonsenap
Saft från ½ citron
Salt och peppar


Skölj och bryt salladsbladen i mindre bitar. Dela de
kokta rödbetora. Skär salladslöken och sugarsnapsen. Det är lite
överkurs men om du vill dela några av sugarsnapsen på längden så
ärtorna syns, det är fint till serveringen. Dela fetaosten i grova bitar.
Senapsdressing: Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med
salt och peppar. Dressingen ska inte vara för tjock utan tunnan ut
den med lite vatten om det behövs.
Lägg upp allt till salladen på ett fat och servera dressingen vid sidan
av för var och en att ta själva.

Utskriftbart recept