


Isglassar av vattenmelon och kiwi
När vattenmelonen råmixas och fryses helt naturell blir den ganska isig. Vill du ha en lite krämigare isglass kan du tillsätta socker eller honung. Glassarna kan smaksättas på flera sätt, mixa t ex ner lite mynta, eller smaka av med lime- och citronjuice. Flera olika sorters bär och nötter kan används till topping eller bara ät helt naturella. Har du någon frukt som börjar bli lite mjuk och tråkig, mixa den och använd till glassar. Alla typer av melon, nektariner, bär, päron fungerar utmärkt.
(ca 12-16 glassar beroende på
glassformarnas storlek)
1 minivattenmelon
6 kiwi
100 g vit choklad
delade hallon
hackade pistagenötter
Isglassformar
GÖR SÅ HÄR: Mixa vattenmelonen och fyll glassformarna så mycket du önskar. Ställ i frys, efter en timme stick ner glasspinnarna. Skala och mixa kiwin och fyll upp formarna. När det är dags att servera glassarna, smält den vita chokladen och ringla över glassarna, lägg på hallon och pistagenötter.